Tatau Nak Letak Tajuk Ape

1.22.2009

11 : 23 Malam

Sambil Makan Roti and minum air Kotak (free je..dr program MPKP)..terupdate la blog nie..mgu niee mgu memenatkn..seriously...tak de perkataan rehat..tido lambat...bgn cepat..terkejar2...dan itu ini la...

Mgu nie da start cuti...thesis da kene start bwat..nak prepared exam pas cuti lagi...sgt la tak rase cuti tu tau...tensi jek..

kadang2 perasaan tu tak terluah dek perkataan.
hanya gerakan dan perbuatan sudah memadai..
kadang2 sedeyh tu bukan menangis je kite tau die sedey.
dari pandangan mata dan juga perbuatan juge da tau.

kadang2 kenape org lain tak tau ape kite rase..
dan kadang2 kenape org nak kite tau ape die rase..
tau tak dr perbuatan dan kate2...
sesuatu tu leh jadi busuk..

kenape ye...
kenape...
dan kenape...

oopss bukan emo..cume tak paham..
mcm la ko tak pernah membuat sesuatu perkare yang same..cume aku tak tegur jek..ok..
dan bukan la aku nie menggedik yang ko nak kate mcm tu...fine...
aku leh gak wat kepale otak aku sendiri...pls get off from my face...
sometime ko tu terlampau selfish..pikir kooooooooooooooooo jek..

dan kadang2 ko nak emo sesuke hati ko jek kan...what the hell la you..

yes memang tajuk ini tatau nak letak tajuk pe...tapi emo lak.

aku ketawe untuk hilangkan duke jek..ko tau ke aku duke...ko tau duke ko jek..
aku ketawe ko nak marah..blahla...so pas ni ko jgn ketawa..

aku ade perasaan..
tlg jgn wat aku mcm tade perasaan..
aku ade hati..
tlg wat aku mcm aku punya hati...
aku ade mata..
so jgn tgk mate aku la.
shhhuuuuhhhhhhhh...

Ngah Layan Lagu Mariah Carey - Without you
LIKE THIS :D

1 comment:

Aydelyn Arzemi said...

wahai erza.

bukankah kau pernah berkata padaku, kalau ade bende yg tak puas hati berterus terang sahaje. jgn disimpan dalam hati. bukankah?

so aku tujukan kembali ayat ko tu kepada ko.

dulu mase zaman dip.. ape2 yg berlaku antara kite 4 orang je. ingat kan?

so segala tak puas hati semua cakap time tuh. kemudian selesai. senang.

sekarang bukan 4. malah 8. 2 kali ganda. masing2 komfem ade terasa. masing2 ade buat salah, cuma terpulang pada individu tu nak mengaku ke tak. ye tak? ape2 marilah melakukan sesi luahan di email.

hehs.

macam ko cakap la kt aku, jangan dipendam. nanti makan dalam.

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin