MooD tak baek

3.25.2009

ohoh....tetibe terase panas je muke aku..panas sampai leh terbakar kot COE nie..ade ke patot die leh kutuk aku...heylo..ko tu adik aku ke nak kutuk aku..syial...jgn sampai aku kuar perkataan syial kat ko depan muke ko.....org tak cukup umur memang mcm nie kan..bodoh la lu..bla


-Rase nak mencarut jek..

LIKE THIS :D

23 comments:

cikmah said...

cop.. kamu hangen dgn sapo ni?? takot beb..

erza said...

haha...nanti gue cita sama kamu ya

sHim said...

aku pon nak tau gak...;)

erza said...

okeyh..jum wat bakul di rumah ku nanti...okeyh..kahkah

uptown said...

I follow...meh aku simbah minyak tanah kat muker dier ingat lawo or hensome sgt ker...nak kutuk2 org

Anonymous said...

ape barang bakul2 zaman skang nie
bwk trolley ler plak...
bole bawak byk barang!~

erza said...

ohohoh....aku sgt hangen...meh hangin bersame2

lucky me said...

chop2!~ko mara kt sape ney..mcm tau jek!

erza said...

aku rase ko tau..ngeh ngeh

Aydelyn Arzemi said...

ko abaikan je budak kecik tuh.
len kali ko bagi je die plaster. soh die tutup mulut die sindri. hehehe

weh tak sabar ney nk tnggu entry hari esok. yang penuh bermakne tuh. kekekeke. sharing is caring.

jgn kelam kabut. maintain cun je dpn mak pog. hehehe.

erza said...

ngehngeh...rasenye ahad kot..esok dtg kl pon da ptg..hihi....tu la.aku nak bawak tape tebal la len kali...yang untuk install mase isolation n normalization tu..ngehngeh..care gak tu kan kan

lucky me said...

sempat lg berwifi di lib kn?heeeeee
ari ahad ker?eceh..gud luck!;)
hepy2!:)

erza said...

tu name nye....sambil menyelam minum air....ngehngeh....

Aydelyn Arzemi said...

ahaha tape yg warning tu care gak. tebal gile. siap kaler2 lg. hahaha.

ahad ye? hehehe wahh sure ko berdebar2. hehehe.

erza said...

kuang3...kasi can la de merase mencapap sket kan.kahkah...usahkan berdebar..sume la ade..ei

budaktaksukaorgsukadengki said...

awak marah kat laki ke pompuan? awak sakit ati kt kawan awak ke org lain? jahatnye die! saye tak suka org macam itu.

erza said...

haha..saye marah kat bukan member saye la....die seorg perempuanla..kalo lelaki, saye malas nak kate la kan...tapi tape mood sudah baek..ngeh ngeh

: : b o b : : said...

saper ija budak tu...meh story kat aku sket...biar aku benam dier dalam tasik tepi masjid tu...berani dier carik pasal ngn adik sedar akesayangan aku nie merangkap awek budak umah aku....cessss...tercabar betul aku rasernyer sbg super duper senior di uniten tercinta n indah permai ini...wakakakakaka

budaktaksukaorgsukadengki said...

ohoh pompuan ke.biasela pompuan dgn pompuan susah nak ngam.nape ape die buat kat awak?isk tak baik btul.

erza said...

kahkah....jgn benamkan die...kang lemas plak..ngehngeh...kite kasi plaster jek mulut die..bukan ngam or tak...cume die tu super duper junior...pls hormat sket..if die ckp leklok...aku on jek...nie da ler super duper junior..then leh ckp mcm2..eish2....apekah..

budaktaksukaorgsukadengki said...

la budak junior pun kurang ajar eh. ingatkan sama umur / lg tua takpe la jugak. patutla perangai tak matang. asal awak tak sekeh je junior tu? kena ajar respect senior

erza said...

ahaha..tape2 nie tyme die..kasi die can...ngehngeh...lenkali tade da le...

: : b o b : : said...

ader g ke time nak bagi can...???
len kali jgb kasi can...terus fire jer...paperhal pog ader...hehe

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin