Baju Nikah Idaman....

12.27.2009

i think, masih awal lagi kot nak pikir pasal bj nikah....but, my parent dan adik aku kate..." kak 5 bulan tu bukan lame lagi...pejam celik--pejam celik...da bulan 5..." so my kekasih n i decide to buy our kain nikah next week...n akan hantar ke taylor...huhu....maybe hantar taylor bulan 1 la kot...hakhak...buget ma...

so here i list...mane baju2 nikah yang terbekenan..tu aku yang berkenan bukan nye my mom yang berkenan..hahaha...maybe mcm merepek..because...my concept nak yang simple n cantik..ogehhh..

ni simple n santek...nanti decorate la sket kan..kasi manik2 ke ape kan...simple n nice....tp rasenye...mak aku tak mau nye gini...

nie pon aku ske jugak.....hehehe

Sweet gile bahagian tangan die tu...kembang gtu





Nie style dress...maybe tgk org jugak pakai...tp santek

Sile jgn terkezut k...bukan la aku nak pakai gni...ini cume design yang aku minat..nak wat pon, kene la wat lengan panjang..hahahahah

Nice gile...tp colour puteh lagi nice kot...


nie pon santek...

all picture credit to : Rizalman and google pic

LIKE THIS :D

2 comments:

Shima Md Nawil said...

I nak yg 1st pic the one on Zahnita tuh bole...haha

erza said...

hahaha..ceish....nanti bile i da jadi datin...i beli utk u la k..hehehe

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin