INSPEN

11.22.2010

Salamz,

Starting from today, kami, PEP34 A + B di kuarantin di INSPEN. Menghadiri kursus Management Module handle by ILSAS Itself. Ohohoh...name je kuarantin, tapi kami leh je keluar. Cuma nye, before 1 AM kene la balik bilik ok. of course, kelas pon start awal. Thats Why kene balik awal dan tido awal. Ngahngah...

Suppose nye, Kursus kami di adakan di ILSAS. Tetapi malangnye, ILSAS tak dapat menanpung pelajar nye seramai 280 ++. So terpaksa la buat di INSPEN. INSPEN pon ok. Dan facilities die sume ok. Kami duduk di INSPEN pon di kampus no 2. Baru je siap. Dan berdekatan dengan Uniten dan juga TNBR.

Nak tau lokasi di mana :
Lokasi :

Pintu 1, Putrajaya, Kg. Dato Abu Bakar Baginda
Sepang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

(Kalo korang dari Alamanda, lagi senang korang ikot jalan belakang iaitu ikot laluan ke MYDIN baru (area jalan diplomatik))

Facilities yang ada :

- Pusat jagaan harian (Mcm Taska)

- Pusat kemudahan ( Tiap Tempat, Ground floor di sediakan bilik TV + Air-cond lagi)

- Kompleks sukan (Mcm2 ada)

- Makmal Komputer

- Gelanggang (untuk main badminton etc)

dan banyak lagi.

Gambar :

Sri Laksamana

Single room bilik Laksamana

Laksamana Room1

tgk la, siap ada TV lagi. Bukan tujuan utama nak tgk tv. Tapi sebagai salah satu sosial di bilik kan kan

Laksamana Room2


Ini Bilik untuk double  Bed plak. Pon selesa. Meja sorang satu. Taya berebut kan. Hahaha

Laksamana Room3



Ruang menunggu. Gle besh kan kan

If korang nak tau lebih lanjut lagi la kan korang leh ke sini INSPEN


Nasib aku n pojie leh dpt satu bilik. Jgn pikir kotor ek. Kami kan suami isteri, so bile berdiskusi tu lebih senang. Hehe. Inspen nie bukan tempat korg nak bercuti. de merupakan tempat latihan macam ILSAS. Cumanye, ia Under Kerajaan. So if let say, korg kene pergi kursus Ke INSPEN. At least, korg jgn riso lakan. sebab konfirm korg tak bosan. ok. Sekian saja review untuk kali ini

PSssst :  Nak share lagi. tapi da nak start kelas lak..adei.Tata

all Picture Cdt to INSPEN website



LIKE THIS :D

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin