Hari Khamis...

3.05.2009

uish..title tak leh blah..kuikui...morning2 lagi mira da ckp..ari nie jum g mines..uish dlam kepale otak ku..ON jek..al maklum nak tgu kelas ptg..lambat lagi kan...after kelas energy conversion, g pameran serikandi jap..Umi menerai pakaian korea n arab....kitorg masing2 ntah kemane..ade yang ke pameran buku..and ade yang jumpe parent...aku tukang pegang buku pojie..ei....after da setle sume tu..kitorg pon bergerak ke mines..g due kete..kete mira di duduki oleh aku, aki n pojie...kete leen, cik mah n ainni...lom sampai mines hujan da lebat gile...sampai mines pon kan baru kul 10:50..kedai pon baru bukak..ahaha....so jalan2 le...kat mines da ade kedai KITSCHEN..style dalam tu memang style kichen di rumah la...aku first tyme tau kedai ni pon tgk kat internet..huhu...so macam semangat jek nak g sana kan..ape yang saye beli..jeng jeng jeng....

cantik kan kertas die..and cantik jugak untuk tudung baru ku.ehehe

pas da setle membeli...g la jalan2 mencari kasut yang pojie inginkan..huhu..tp tak li pon..die tak jumpe ape yang die nak..hukhuk...so kitorg ke sushi king..nyam nyam nyam...makan tyme.


Pojie..awat mcm tak larat nak telan jek air teh pait tu..kiki

Lepas tu..kami pon berangkat pulang ke UNITEN pusaka tersayang..ahaha...dalam kelas punye la ngantoks tak hengat..ceit...tu la..jalan2 lagi...kepada shima..sorry tak ajak kamu...kitorg men terjah jek..nanti kite jenjalan sesame eyh...

jumpe lagi...
Berwifi di coe

LIKE THIS :D

6 comments:

uptown said...

hahaha...congrate 4 me...i 1st person add in ur comment

erza said...

haha...siot jerk...tak balik ke mgu nieh..ehehe..jom sarap esok..kahkah...

Anonymous said...

eh cam penah dilihat saje kitschen itu.. di blog mana ya?

erza said...

ek? di blog? kitschen tu ade di mines n OU..saye pon baru tau mase ke mines mgu lepas..nape eyh? blog pon ade jual ker? leh kasi link if you dun mind

Im ok with Copycat, So What? said...

ala. scarf ni byk je kt kitschen tuh. bukan nye jual 1 je kt kitschen tuh. kan ms erza?

kalau tak nak org pakai bende yg sama, buatlah tudung sendiri. baru cun! hehs..

erza said...

hehe...yup..if berminat leh la ke kitschen...ade 5 helai kesemuanye...tp banyak desgin lain lagi if berkenan.

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin