-----

3.07.2009



Hari nie g teman pojie interview kat wisma zelan(tatau eje nye)..kul 10 pagi sudah bergerak ke sane..huhu...so pas tu adik ku ajak teman die membeli hadiah untuk pakwe nye...so sgt penat ye...dr sg wang ke pavilion. ke sg wang balik, g lot 10 lak..mak aih..fenat kaki ku...meredah ke sane..uhu...pakwe ku ingin membeli kasut.so kitorg g le ke pavilion..first tyme jejak kaki ke sane...besar juge kan..banyak gle sale...sampai 70%..hukhuk...tp org membeli belah tak la ramai..almaklum..ngah gawat2 nie..huhu...da setle sumee..mkn di food court lot 10, then balik le ke uniten..berjalan saja..padahal banyak keje.ahah...

ooo pelik tak aku pakai tudung tu ngan baju merah itu? ahah..adik aku kate tak matching langsung...tetapi bg aku...peduli kan jek...bukn org nak tgk aku pon..haha...


P/s: rase mcm nak pukul2 kepade mereke yang dengki nie

LIKE THIS :D

6 comments:

uptown said...

hahha....aku pun penat erza dr pagi sampai ptg berjalan cr barang...anyway da colour not matched lah aku pun perasan gak tapi sebab ko nak cepat so x dpt nak tegur..kalo 2dung 2 suit dgn baju hitam sesajer, putih or green x pun kuning menyala2...hehehe

erza said...

hihi...skan aku nk pakai warne yg tak matching langsung..kiki...fenat kn berjalan2.haha

: : b o b : : said...

hahha...
sedara2...hahaha
kot yer pun takder saper nak tgk ko,pakaila yg matching tuk pojie kesayangan kamoo itu...hehe
lelaki nie kene jaga betul2...hehe

walaupun kamoo dan dier sudah 5 thn...tapi dgr la nasihat sedara mu ini yg man aaku juge seorang lelaki...hehe

pe2 pun...kamoo mmg ske berjalan...hahaha

erza said...

haha..alamak sedare da bersuare la..kiki..baik boss..bertindak mengikut arahan

B0b said...

hahaha...
bagus2....
bulan depan gaji naik....
n pujuk la mak ko tu belikan kete...ajak pojie sekali...mesti mak ko baginyer...hehe
kalo tak bagi gak, ko nangis ar rkuat...heheh
mesti bapak ko@pak tam aku tu baginyer...sbb ko nie kan anak kesayangan diorg...hehe

Anonymous said...

haaa..btui kate bob tuu...
bulan depan bulan april..
dah nk dekat tuu..
gaji pun dah naik...
apelg...jgn bt lepe jerk yer...
janji tetap janji....

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin