Orphan

8.21.2009

yesterday, we all g Uniten, still ade hutang uniten with us..haha..uniten hutang aku? peliks..tapi itu la kebenarannye..so after da settle segala bagai, kitorg g la mines..bertujuan nye nak tgk orphan..cause, kat alamanda, walaupon ORPHAN di tayangkan semalam, but, still tak de kat alamanda..due kali peliks..kahkah..so we decide to go to mines la..ngan harapan ade la cite nye...

so sampai mines. sedeyh nye still tak dok cite ORPHAN. sedeyh2..so kitorg decide g makan dulu la..sebab nye ape yang di tayangkan sume tak menarik di mata kitorg..so after makan. kitorg nak balik..tp jam baru kul 12pm..hahaha. bapak aku suh tgu kat stesyen asia jaya kul 515pm..bayangkan bape jam..so last skali kami decide g ke mid valley..haha..sampai2 trus g tempat wayang..and YES, tiket kul 145pm..wah besh nye...tapi malangnye kami bertiga jek..leen tak dpt follow. die nak balik bentong..so kami aje la..before that la kan...kami ke jaya jusco..hakhak..bile minum banyak. dan bile berada dalam keadaan air cond..for sure korg tau kenape kami tergesa2 nak ke toilet kan kan..so after setle, kami trus g counter pop corn...trus masuk panggung..ei tak sabo...dan aku nak tgk tanpa tutup muke..kahkah...leh plok kan

so totally saye kasi 4.5 bintang utk filem nie...besh + geram + tensen (sebab esther jahat sgt2)..haha

tgk tu...nampak seram kan kan..ok mase first tgk tu..mcm tak de ape sgt la..but bile sampai part, esther bunuh burung tu..mak aih..bapak kejam..then die bunuh lak sister agibail...sgt kejam kalo you all tgk..aku geram gile..but somehow terpikir..tak kan la dak kecik leh membunuh..and leh lak die hasut Max, adik die tu kan..da le cumil.ei geram jek aku tgk...so dr situ, mak die da pikir lain da...yang die nie sgt jahat..da ar gatal nak ngorat husband die..booo to esther..kahkah...

macam2 la kejadian yang sgt2 tak releven utk budak kecik tgk..geram sgt..so bile da nak last. baru tau, die nie umur nye 33.cume keadaan die yang kecil and die solek mcm budak kecil..padahal mase die buang sume make up..huduh sgt2..maybe huduh tu pon make up..kahkah...die nie seorg sakit mental yang sgt berbahaya..so da setahun hilang..die ske aim lelaki..so bile die ske lelaki tu, kalo lelaki tu tak ske, die akan bunuh...bapak ar bahaya..ade gak ke org mcm nie ek...aku pon tak tau..

so last skali hanye si anak yang cumil, and mak die jek tgl. bapak nye mati kene tikam oleh esther..ye ar bile si esther tu nak ngorat n kiss bagai, si lelaki tak nak..so jd la adengan bunuh membunuh...ei tyme nie liat benar ler si esther nak mati..geram2...cik mah ckp kalo aku leh foward cite nie.da lame aku foward..haha...ye ar..geram sgt2...

so kepada sesape yang tak tgk lagi, tgk la ek nanti..sonok sgt..tata








LIKE THIS :D

4 comments:

Afra Yuri said...

wahahaha atlast dpt tgk kt mid ek. hehe.yessszzza perkataan liat tu yang tepat skali.haha

nurul iman said...

tgk thriler cite ni mcm besh....nak tgk laa hasil promosi awk..")

erza said...

to afra : haha..memang liat gilers nak mati..kan kan..awak da tgk kan afra...haha..geram sgt2..but finally finish jugak die tu..overall leh kate 5 bintang pon ye jugak..tapi tak nak ar kasi lebih2 kan..haha

to iman : siusly iman..cite nie besh...asyik geram ajek keje nye..bak kate member.kalo leh foward kasi cepat tyme esther jahat tu...da lame di fowardkan..ahah..so selamat menonton ye

cikmah said...

aku la yg nk fwd sgt cte tu.. eeeeeeeee.. geram giler tgk si esther tu.. sian max.. huhuh

Maybe You Love To See These

Blog Widget by LinkWithin